Hi, ik ben Julia

Den Heijer

Een spontane freelance journalist gespecialiseerd in politieke en persoonlijke verhalen, uit (je raadt het al) Den Haag.
Scroll

Hi, ik ben Julia

Den Heijer

Een spontane freelance journalist gespecialiseerd in politieke en persoonlijke verhalen, uit (je raadt het al) Den Haag.

‘I became a Journalist to come as close as possible, to the heart of the world’

– Henry R. Luce
Met mijn open blik ga ik graag op zoek naar de beste verhalen, duik ik in interessante vraagstukken en stel ik juist die ene kritische vraag. Ook ben ik regelmatig voor- en achter de camera te vinden bij diverse producties.

Politiek

Als echte politiek liefhebber gaat mijn hart sneller kloppen van complexe maatschappelijke vraagstukken, oplossingen en verschillende meningen. Daarom heb ik mijzelf gespecialiseerd in de Haagse-, provinciale- en gemeentelijke materie. Kan ik iets voor jou verslaan? Net zoals in Den Haag sta ik altijd aan!

Journalistiek

Tv-reportages, online artikelen, achtergrondverhalen en interviews; als multimediale journalist ben ik (zoals het woord al zegt) multi-inzetbaar. Handig voor kleine maar ook voor grotere journalistieke projecten.

Presenteren

De juiste tone of voice op beeld, een podium of in audiovorm? In welke vorm dan ook, de juiste presentatie is belangrijk om een boodschap goed over te brengen. Dit natuurlijk in combinatie met de juiste voorbereiding en vragen; ik denk graag mee!

Evenementen

Een productie-assistent achter de schermen nodig tijdens jouw (zakelijke- of publieks)evenement? Ik denk graag mee bij de voorbereiding, de organisatie en help natuurlijk met de productie tijdens het evenement zelf.

Projecten

Laten we kennismaken!

Wil je met mij in contact komen, samenwerken of heb je gewoon zin in een goed gesprek met een kop koffie? Vul dan het contactformulier in.